Thursday, June 29, 2006

choco-holics


a while ago some good friends introduced us to some really great chocolate. I thought today I could return the favour, so A. and J., if you're reading this, next time we meet I'm bringing you one of these. Apparently Valrhona is the chocolate used on our favourite gourmet bonbons, and on the best chocolate cake of the world (which I have yet to try, but not for long).
(para os interessados, este chocolate pode ser encontrado aqui)
 

6 comments:

Cenoura said...

Olha que chatice, e nós que vamos lá jantar hoje!
:P

Anonymous said...

Ai, ai, ai, vou ficar com água na boca até logo! ;o)

Anonymous said...

Já tínhamos procurado "Maison Chevallot" na www, mas sem sucesso. Que vontade de encomendar chocolatinhos...O Mangaro Lait era óptimo, mas tens de parar de nos estragar com mimos. Beijinhos.

Irene said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Irene said...

Já passei imensas vezes por essa loja, já por várias vezes tive curiosidade de lá entrar mas quando passo por ela o tempo já é pouco por isso nunca entrei, na próxima terça vai ser certinho.

.. said...

que tentação! pára, por favor ;)